onsdag 12 mars 2008

Vi kan skicka rymdsonder till Mars...

...men inte skapa strumpor som sitter kvar på små bebisfötter.

Hur svårt kan det vara, liksom?

Jag känner att jag är min första miljon på spåren.


Den ljuvliga lilla fossingen är lånad från Nana Kofi Acquah

11 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har hört att mjuka frottéhårsnoddar runt anklarna is the shit. Har dock ett par veckor kvar innan jag kan testa på "egna" bäbisfötter...

Anonym sa...

Har hört om detta fenomen. Verkar som strumpuniversum är ett mysterium, speciellt för små bebisar. Men klura ut något braksmart så är du garanterad en säck pengar! Kaa-tjiing! /Jenny

Lena sa...

Gaffatjep ha rjag hört ska funka ;) skät åsido så köpte jag ett par strumpor på Kappahl som nyss som faktiskt sitter! Annars så är HM:s 3-pack hyfsade. fast man får inte köpa för små då åker de fortare än kvickt!

Anonym sa...

mokasiner ovan på.

/L-J

Anonym sa...

knee-high ribbestrikkede strømper sitter ok. Eventuelt vanlige strømper som man drar litt opp ovenfor buksebeinet. Men ingenting sitter helt perfekt..

Anonym sa...

Hallojsan!
Jag har faktiskt hittat bra och billiga strumpisar som jag nu har ett lager av. Kappahl har fina. De kommer i tvåpack där det ena paret är i vitt och det andra paret är randigt. KÖP!
/zorn

Anonym sa...

Är superdupernöjd med HMs trepack med halkskydd......
Funkade när sonen var mindre och funkar nu vid 8 månader.

Anonym sa...

Jag vet att det finns strumpor av märket "Melton", de har en liten resårbit på skaftet så strumpan ska sitta kvar. Annars kör vi stenhårt på strumpbyxor. Det svåra är att hitta såna som har fötter som passar. Vi har köpt på Lindex, de är snygga men för bredfotade bebisar :-)

Anonym sa...

Japp, H&Ms trepack med halkskydd. Köp storlek 19-21. :-)

Och ha en underbar påsk!

Anonym sa...

Kom att tänka på det här inlägget när jag såg de här i en webbshop: http://www.bigmamaslings.co.uk/zen-cart/sock-ons-p-365.html Inte så snyggt, men vem vet, det kanske funkar? :-)

Anonym sa...

nu finns Sock ons här i sverige och visst funkar dom!