tisdag 4 mars 2008

Skam den som ger sig

Ilsket knåpade jag och mannen ihop ett långt brev igår och mailade iväg det i förmiddags till marknads- och kundtjänstcheferna. Mannen ringde strax efteråt till SAS för att kolla läget. Fortfarande ingen babykorg.

Men så damp det ner ett svar från marknadschefen i inkorgen. Han skulle be telefonsäljsansvarig att titta på vårt fall. Och en halvtimme senare ringer det till mannen. Jodå, nu fanns det en babykorg åt oss minsann. "Ett återbud". Jo, tjena.

Ibland lönar det sig att vara skitjobbig.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken tillfällighet. ;-)
Ha en underbar resa nu!!!

Kram V.

Anonym sa...

haha!
Vi, som absolut inte fick sitta bredvid varandra, bad att få tala med kundtjänstchefen. Och, simsalabim, så fanns det visst plats på både dit och hemresan. Typiskt att man alltid måste vara som en finne i rumpan på dem.
Ha en bra resa och tipsa gärna om bra ställen att besöka med bebis, vi ska ju som sagt också dit i april.

Anonym sa...

Lycka till med resan!
Jag är avis på er som får åka till NYC - jag längtar oxå dit. Visserligen tror jag att man kunde resa med vår yngste men de två lite äldre kidsen vete sjutton hur kul de skulle finna NY. De skulle typ bara vilja vara på FAO Schwartz hela tiden skulle jag gissa....

Anonym sa...

Bra där! Det lönar sig fasiken att stå på sig!!

Unknown sa...

Inte bara ibland. Det lönar sig ALLTID att vara skitjobbig! ;-) Ha så trevligt i NY, London och Paris (om ni nu åker dit också)! Vi ses efter påsk!