torsdag 8 januari 2009

Jag kanske ska ge honom en kniv att leka med?

"Du har inte skrivit på bloggen" påpekar mannen. Nä, det beror på att jag legat sedan i tisdags morse med förkylning. Det gick ju an att vara hemma då, när mannen tog med baby C på äventyr, men igår gick han till jobbet. Liksom idag.

Det är inte så kul att vara hemma med en överaktiv ettåring när man är febrig och frusen och bara vill sova. Som tur är sysselsätter han sig själv rätt bra för stunden. Just nu virar han en ethernetsladd flera varv runt halsen.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Lovely ettåringar.....
Vår vilding har kommit på att man kan ta bort knappen på dimmern i köket (det tricket har inte ens vi vuxna lyckats med), vrida på spisplattorna (tack och lov för barnsäkerhetsspärr) samt dra ur alla kontakter och med blanadat resultat sätta i dem igen.
Vad är grejen med killar och el-prylar?

Anonym sa...

Nämen gumman är du sjuk - krya på dig!! Kram kram!

I övrigt ber jag att få kopiera vad Karin L sa - exakt!

Apan sa...

Hej lilla sjukligen!
Hoppas du blir frisk snart. Testa att ge Baby C en sko. Vår son har ärvt våra "älskar- skor-gener", om man vill sysselsätta honom är det bara att sätta honom i hallen bland alla skor. Då är han i himmelriket.

Anonym sa...

Krya på dig! Det är gräsligt att vara sjuk- men underbart att sova. Hoppas dina grabbar slipper trilla dit så du slipper uppleva Mancold x 2.

Kramar!/L-J