onsdag 28 januari 2009

Mount Everest är ingenting

Det undras lite om hur det går i lägenheten här på Gärdet. Sådär, måste jag säga. De två första veckorna packade vi upp 90% av kartongerna och de kvarvarande står fortfarande inklämda i gäst/arbetsrummet. I praktiken bor vi i en trea, eftersom knappt baby C kan klämma sig in där. Och tapeterna ligger fortfarande i fina rullar. Och finsnickare, som ska platsbygga bokhylla, är inte funnen än. Alltså står böckerna kvar i sina lådor.

Vi har med andra ord nått en platå. En mycket behaglig platå visserligen, med danska designmöbler, en och annan tavla och bra köksutrustning, men ändå. Vi siktar mot toppen, även om det kommer att bli en tuff trek.

Jag och min sherpa ska göra en insats nästa helg.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ha, ha, känner igen det där. Inte minst med böckerna ... Till sist kunde vi ju hämta hit de bokhyllor som stått kvar i lägenheten. Då insåg vi att det nog inte blir någon platsbyggd hylla, i alla fall inte inom rimlig framtid. Så nu står alla böckerna och trivs så gott de nu kan i Ikea-hyllor :-)

Vi har strävat hyfsat nära toppen flera gånger. Men det raseras ideligen, inte minst av sådana stunder då vi faktiskt tar itu med att tapetsera el. liknande. Då ligger det bråte och pryttlar över hela huset igen.

Kämpa vidare! Och glöm inte syrgastuberna.

Hedda sa...

Pffft. Syrgastuber är för amatörer. Vi kör hardcore utan. Och inget slagborrsfusk heller. Nejnej, borren glöder och svetten lackar.

Och Ikeahyllor trivs de bästa böcker i.