fredag 30 januari 2009

Kräkvarning II

Hur vet man om vinterkräksjukan är på intåg? Precis innan middagen fontänvomerade baby C över hela Antilopstolen och mycket på sig själv och lite på golvet. Sedan åt han glatt middag och lite välling och har nu däckat. Ingen feber har han heller.
Har han vinterkräkset? Hur stor är risken att jag får den i så fall?

Anyone? Anyone?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är ledsen, men det finns bara ett svar på den frågan:

Det visar sig.

Ledsamt, men sant.

(Men jag håller tummarna för dig!)

Anonym sa...

Kräksjukan brukar innefatta att man fryser häcken av sig, sedan kräks & kräks man & äter inte på några dagar. Så jag tycker det låter safe. Han åt ju? Fast det finns ju inga lagar iof sig ang kräksjukan.

Barn är läskigt smittsamma, om han nu har det. Tvätta händerna som om du led av tvångssyndrom så kan du kanske klara dig.

/L-J

Bendel sa...

Torsten spydde också i em, sedan var han glad i några timmar, jag gav honom gröt. Och plötsligt kom det. Sedan var han glad i en timme igen, så kom det igen, och igen... Hoppas du har bättre tur!

Anonym sa...

Nej, nej, inget sånt! Vi vet ju vad det betyder i så fall. ;-)

Hoppas hoppas ni klarar er.

Kram V.

Hedda sa...

Ok, tack då vet jag vad som ev väntar. Vi har varit kräkfria sedan 18.00 och imorgon bitti åker jag bort, så jag hoppas att alla håller sig lugna och fina.

Stackar lille Torsten!

E sa...

Sprit mer sprit! Alcogel är det nya svarta! jag håller tummarna för dig!

Anonym sa...

När Z hade vinterkräksjukan före jul ( och även vi andra) var han inte så pigg på att äta efter att han kräkts. Det var inte jag eller joachim heller för den delen. Två dagar efter Z hade den fick jag den, och Joachim efter ytterligare två dagar trots att han körde med alcogel en mass...